+36-1-412-2400hello@llpgroup.com| The world's most trusted solution for Finance Controls and Automation

BlackLine Modulok

A világ legmegbízhatóbb megoldása a pénzügyek kezelésére és automatizálására

Account Reconciliations

A BlackLine Account Reconciliations modulja automatizálja és egységesíti a számla egyeztetési folyamatokat. Segíti a pénzügyi zárás pontosságát azáltal, hogy zökkenőmentesen biztosítja a könyvelőknek a mérlegszámlák helyességének ellenőrzését. Az alkalmazás felhasználóbarát munkafelületén könnyedén összehasonlíthatók az adatok (ERP, bank, vevő- és szállítói analitikák, ütemtervek stb), kiszűrhetők az eltérések és azok okai, kapcsolódó dokumentumok csatolhatók és egyéb műveletek is elvégezhetők, amennyiben szükséges.

BlackLine Account Reconciliations

Task Management

A BlackLine Task Management egy testreszabható, web alapú “irányító központ”, ahol a pénzügyi és számviteli folyamatok és feladatlisták központilag kezelhetők. Hierarchikus feladatlistákkal, szerepkör alapú munkafolyamatokkal és státusz riportokkal a Task Management modul lehetővé teszi, hogy a felhasználók nyomon kövessék és ellenőrizzék a különböző feladatokat. A hatékonyság javításához testreszabható eszköztárat biztosít, ilyenek például az ellenőrző listák a havi záráshoz, az adókitöltésekhez, PBC listákhoz stb.

BlackLine Task Management

Transaction Matching

A havi zárás legidőigényesebb és legfájdalmasabb tevékenysége a tranzakciók összepontozásának soha véget nem érő folyamata. Ez havonta akár több száz órát vehet igénybe. A BlackLine Transaction Matching modulja egy központi felületen képes ezeket az egyeztetéseket automatizálni olyan területeken, mint például a banki- és hitelkártya egyeztetések, társvállalati rekonsziliálások és számla-PO megfeleltetések.

BlackLine Transaction Matching

Journal Entry

A BlackLine Journal Entry modulja a könyvelési tételekhez biztosít egy ellenőrzött központi felületet. Ezen felületen könyvelési tételek hozhatók létre, amelyek áttekinthetők, jóváhagyhatók és az összes kapcsolódó dokumentummal együtt eltárolhatók. Ezek a naplók feladhatók az ERP különböző moduljaiba, igény szerint kötegelve (batch) is, valamint ütemezés hozzákapcsolásával is. Mindezek mellett az elővalidálás használatával elkerülhetjük a hibák miatti elutasítást.

BlackLine Journal Entry

Variance Analysis

A BlackLine Variance Analysis modulja automatikusan nyomon követi a főkönyvi számlákon történő mozgásokat. Felhívja a figyelmet azokra a jelentős eltérésekre, amelyek a beállított küszöbértékeken kívül esnek, ezáltal elősegítve a lényeges esetekre történő fókuszálást.

BlackLine Variance Analysis

Consolidation Integrity Manager

A BlackLine Consolidation Integrity Manager modulja biztosítja a szigetrendszerek közötti eredmények automatikus egyeztetését, amellyekkel a vállalatok rendszeresen szembesülnek. A jelenleg használt konszolidációs rendszereket felváltja egy korszerű, gördülékeny, hatékony munkafolyamat.

BlackLine Consolidation Integrity Manager

Bátran lépjen velünk kapcsolatba!

Ha bármi kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!